Снимка: pixabay

Когато говорим за любов, за настъпването на новата 2018-а, не можем да чакаме нито минута повече! Искаме да знаем какво показват звездите за любовта, какво ни очаква през следващите 12 месеца.

Новата 2018-а обещава да бъде интензивна година, с трансформации за много от нас. Ако досега ревността и гневът са доминирали, добре е да направим крачка назад и да премислим отново действията си, както и нуждите си в любовен план. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg за 2018-а година.

Овен

Най-удовлетворителните неща в живота ни са тези, за които сме положили повече усилия. Това важи и за взаимоотношенията ни. Ако представителите на зодия Овен искат да видят плодовете на успеха в любовта през следващата година, те ще трябва да положат основите за тази промяна. Добре е това да се случи още сега или най-късно в първите дни на 2018-а.

Представителите на зодия Овен могат да преживеят положителна промяна в любовния си живот, но само ако са склонни да дадат от себе си. Важно е да направят някои емоционални корекции, да осъзнаят че връзката е съвместно съществуване. Това може да е годината, в която родените под този знак да намерят интимна любов, дори да направят или получат предложение за брак.

Телец

За Телеца 2018-а може да бъде съществена година за романтиката в неговия живот. Идеята за брак може да не е на преден план, но ще се насладите на тонове интимност и любовно настроение.

Възможно е на пътя ви да се появи партньор, който да ви предложи емоционална и финансова подкрепа. Може да има висока интензивност на интимност и близост. Добре е да се научите да казвате „Да“ на повечето възможности, които ще се появят пред вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase