Снимка: outnow.ch
fallback

В наши дни все по-често чуваме определението „силна жена“. Обикновено зад него се крие едно пораснало момиче, което е преминало през различни изпитания в живота. Жена, която постига успехи, има цели, притежава редица качества, знае цената си и ѝ харесва да се нарича силна.

От друга страна, тяхната същност често е плашеща за представителите на силния пол. Дали защото в такъв случай те са по-слабите, а би трябвало да е обратното?

С какво силните жени отблъскват мъжете?

Искреността е ключова характеристика, търсена от силните жени

Мъжете често пазят тайни и умеят да лъжат. В немалко случаи, жените дори да знаят, че са мамени, премълчават в името на връзката си. Но силната жена оценява искреността и лоялността. За нея това е градивен елемент на връзката и без значение колко е влюбена, ако бъде измамена, тя ще продължи сама напред.

Те са съсредоточени и знаят какво искат в живота

Повечето мъже са склонни да контролират избора на партньорката си, ето защо биха се почувствали некомфортно в компанията на една независима жена, която има свои позиции, мнение, ценяща личното пространство и взимаща смели решения.

Силната жена знае какво иска от живота. Тя се нуждае от партньор, с когото да споделя идеите си, да обсъждат, дори и да не са на едно мнение, но не и от такъв, който ще се опита да я ограничи по някакъв начин, да я контролира.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с някакви дървени философи и мъже и жени . Вика : глей си работата и това е

16

Лао Дзъ

преди 6 години

На тоя свят няма нищо по-меко и по-слабо от водата. Но да подчини твърдото и неподатливото, тя няма равна на себе си. Всеки знае, че слабото побеждава силното, че непреклонният отстъпва пред добродушието - всеки знае и все пак никой не се съобразява с това.

15

Анонимен

преди 6 години

Мъжете силно, ама много силно надценявате ролята си. Ако не се надувахте толкова, светът щеше да е по-мирен. Щеше да е само смешно и забавно. А не трагично.Бъдете здрави и се учете да правите повече полезни неща, за да имате авторитет.

fallback