снимка: outnow.ch

Всички ние далеч не сме идеални. Но когато говорим за любов, обикновено филтрираме хората и в това няма нищо лошо.

Що се отнася до жените, за тях има няколко типажи мъже, които им действат отблъскващо, дори понякога деликатната им природа да не го показва така ясно.

Сред нежеланите господа са стиснатият, момчето на мама, миризливецът, този с лошите обноски и страхливецът. Кои са останалите 7 типа мъже, които жените не харесват, вижте в следвашите редове.

Мачото

Всичките му мисли са насочени към една цел и той абсолютно не го крие, напротив. Въпреки мачовците да си мислят, че са привлекателни за дамите, всъщност може да се окаже, че те са повече отблъскващи. Единственото, което го интересува, е да вкара жената в леглото си, но не само това. След сексуалното преживяване няма да постъпи като джентълмен, а е готов да разкаже на целия свят за него, до най-малките подробности.

Лепката

Езикът на тялото винаги показва отношението ни към другия, ето защо трябва да го използваме разумно. Но мъжът тип "лепка" не се съобразява с него. Той няма да пропусне възможността да докосне жената, която харесва, без значение дали тя е показала интерес към него. Не зачита личното пространство, дори пренебрегва всички опити на дамата да му покаже, че не желае да се нарушават границите ѝ.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase