Снимка: pexels
fallback

Как стимулирате сексуалното си желание с партньора? Знаете ли, че нарът, освен че има множество ползи за здравето, действа като естествена виагра? Това се дължи на способността му да подобрява кръвообращението към гениталиите.

Друга храна, която влиза в този списък, са аспержите. Тъй като те са богати на фолиева киселина и витамин Е, спомагат за повишаване на плодовитостта при жените, освен че действат като отлична естествена виагра. Кои други 8 храни е добре да добавите към менюто си с любимия човек за повече страстни моменти в спалнята?

Черен шоколад

Романтика, шампанско, приглушена светлина и хубави бонбони с черен шоколад. Той трябва да бъде част от вашите специални моменти, защото повишава настроението и помага за намаляване на стреса. Това е чудесна храна, която също подобрява чувствеността, а магнезият в нея насърчава кръвообращението.

Спанак

Известно е, че е една от най-здравословните храни в света, поради изключително богатия си състав на витамини, може да благоприятства сексуалната функция при мъжете и жените. Зеленчукът съдържа желязо, магнезий и витамин Е, което го прави действащ като естествена виагра. Освен това подобрява кръвообращението към половите органи, което е важно за интензитета на оргазмите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ivanov

преди 6 години

kamagra jel i nqma problemi, kvo e tui tuka ima tuka nqma !

13

Фаскин

преди 6 години

Ми то по-добре да си купиш 25 мг Виагра, за кво да ядеш спанаци, шоколади и другите не ги четох изобщо... Истината е една, не ти ли става от тази жена, ни спанак ни боб ще помогнат. Търси друга вече...А онзи Кънчо с пчелния прашец, такива глупости е написал, чак е смешно да се чете ))) Да не се подлъже някой да го пие това, че ще оцапа кълките )))

12

Анонимен

преди 6 години

Аз от спанака се подувам и става една....

fallback