Снимка: Reuters

Жената Риби вярва в по-сладката страна на любовта. Тя е много чувствителна и уязвима. Това, което я отличава от останалите е нейната дълбока душевност. Като последен знак в зодиака, зодия Риби съдържа всички архетипи.

Понякога жената родена под този зодиакален знак може да носи маска, да се преструва на такава, каквато не е. От друга страна е изключително женствена и винаги подбира прецизно своите аксесоари. Ако искате да спечелите любовта и сърцето ѝ, ще трябва да се въоръжите с повече търпение.

Отначало тя е загадъчна, с истинската си природа, прикрита и неуловима. Ще се впечатли от мъж, който донякъде е хамелеон, загадъчен, точно като нея.

Може да ви изглежда срамежлива, но това е нейната защита от отваряне на чувствителното ѝ сърце. Ако се покажете като твърде груб преследвач, тя ще се изплъзне от мрежите ви. Но ако притежавате това, което ѝ е необходимо, жената Риби е предана и отдадена на връзката си.

Опитайте се да опознаете интересната ѝ природа. Покажете ѝ, че я познавате с малки подаръци или жестове, които са уникални за нея. Омагьосвайте я като джентълмен, планирайте забавна вечер, кратко пътуване, нещо свързано с нейните хобита, интереси. Жената Риби ще ви покаже по много начини, че е необикновена.

Повече по темата може да прочетте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase