Снимка: Pixabay

20 минути една тайна наистина е тайна, пише БТА. Оказва се, че близо две трети от хората не могат да мълчат дълго, когато разберат нещо за чужди хора.

Това сочат резултатите от проучване, направено във Великобритания. Допитването е осъществено сред 2000 души.

Една пета от хората е трудно да запазят офис клюките само за себе си, въпреки че са се зарекли да си мълчат. Жителите на Острова не крият, че склонността да клюкарстват е един от най-големите им недостатъци.

Над десет на сто от участниците в анкетата признават, че не са в състояние да опазят в тайна необявената връзка на свой близък приятел.

Приблизително същият процент индивиди не могат да си "траят" за счупени предмети. Бременността също е сред любимите теми за клюкарстване.

Според авторите на проучването обаче се намират милиони жители на Острова, всеки от които съумява да опази 20 тайни годишно.

И докато за повечето хора е почти непосилно да не разгласяват чужди тайни, близо десет на сто предпочитат да си мълчат за собствените си хранителни привички и най-вече за страстта си към шоколада.

Или по-скоро за количествата, които поглъщат.За да намалят чувството си за вина, над две трети от британците броят калориите в сладките изкушения. Това обаче не им пречи "виновно" да продължават да се "тъпчат" с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase