Снимка: pinterest
fallback

Кой е рожденият ви месец? А знаете ли, че всеки месец от календара се свързва с определена птица? Птиците могат да разкрият много за нас или тези, които са привлекли вниманието ни. Изберете вашия рожден месец и научете повече за себе си, а може би и за някой друг.

1. Януари – бухал

Вашата душа е като тиха, но дълбока вода. Внимателно избирате думите си и насочвате разговорите разумно. Имате мирна природа, а талантът ви да пишете творчески изненадва всички. Начинът ви на изразяване силно впечатлява. Вие имате свой уникален стил на комуникация, но бъдете сигурни, че вашите мисли са дълбоки и съдържателни.

2. Февруари – папагал

Птицата ви има свободен дух. Никога не сте скучни или предсказуеми. Известни сте със способността си да виждате отвъд границите на обикновеното. Музиката и изкуството сякаш са вградени във вашата личност. Любимите ви хора и приятелите постоянно се вдъхновяват от вашата силна воля. Не се стремите да привличате внимание, но въпреки това се случва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 години

Напълно вярно е това за месеците и птиците. Много интересно кой е автора на това и как е успял да предвиди за всеки месец птицата?

fallback