Снимка: Unsplash
fallback

Ако трябва да опишете работата ви с три думи кои ще бъдат те и какви настроения носят? Макар да няма идеална работа, важно е тя да ни носи удовлетворение. Вероятно не се замисляте, но на работното място прекарваме много повече време, отколкото у дома с близките си.

Ако имате късмета да сте попаднали на работа с минимум минуси, то за някои хора служебните задължения са предпоставка за влошаване на начина на живот. Апатия, емоционално хранене, липса на желание за промяна, депресия, проблеми в личния живот.

Кои са ясните признаци, че дадена работа нарушава нормалния ритъм на живот, вижте в следващите редове.

1. Непрекъснато говорите за работата си и то в негативна светлина.

Ако разговорите ви с приятели, близки, колеги извън работно време винаги са с акцент върху негативите на работата ви, то определено е време да се замислите дали трябва да я смените.

2. Нямате търпение да дойде краят на работния ден.

Друг сигурен признак, че работата влияе зле на живота ви е постоянното гледане на часовника и това колко време ви остава до напускане на работното място. Имате усещането, че времето минава твърде бавно, а когато сте извън работата, то сякаш се движи прекалено бързо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

не съм чула някой да реазботи за малко пари,едвам да свързва двата края и да му харесва. Ами те повечето работи са такива за съжаление.Ако не си в столицата на това разчитата,че нямаш къде да отидеш и до последно си те изполозват

16

Анонимен

преди 6 години

Я! Понеже имам малък диоптър късогледство, отдалече снимката ми заприлича на шивашки цех със шивачки на шевни машини. Едва отблизо видях че са лаптоп компютри!Това е показателно според мен...

15

Анонимен

преди 6 години

Не можах да разбера, ако започнеш да се изпускаш на работното място, това знак ли е че трябва да си смениш работата?

fallback