Снимка: unsplash

Изневярата е вид измама в любовта. В повечето случаи тя може да бъде избегната, а знаците, че тя е част от живота на двама души, са повече от ясни. Докато жените са по-добри в прикриването на изневяра, то мъжете винаги успяват да се издадат по един или друг начин.

Първият и най-очевиден знак, че той ви изневерява, е промяната във външния вид. Партньорът ви започва да се грижи повече за себе си – нов парфюм, нова прическа, промяна в начина на обличане, диета.

Но ако тези промени не са свързани с повишено внимание към вас, желание да прекарвате повече време заедно, то може би е време да бъдете нащрек.

Вторият признак на евентуална изневяра от страна на вашия партньор е това как се държи, когато решите да вземете неговия телефон, таблет или да надникнете, докато той работи на компютъра. Ако той няма нищо против да се снимате с неговия телефон, да погледнете, докато борави с техниката, тогава няма от какво да се притеснявате.

Но когато той се ядосва, крие пароли и гледа по най-бързия начин да си върне мобилното устройство, със сигурност зад поведението му се крие измама към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase