Снимка: pexels

Жената Лъв притежава кралски дух и блясък. Светлината, с която блести с лекота привлича мъжкото внимание. Като зодиакален знак, Лъвът е управляван от Слънцето, а топлината му понякога изглежда свръхестествена, сякаш има своя таен светлинен източник.

Лъвицата е родена през лятото, когато плодовете са най-узрели. Тя е толкова сочна и е като целуната от слънцето. Това ѝ дава властта да блести мощно, като утвърждава присъствието си в света.
 
В любовта е лоялна, взискателна и любяща. Само по тона на гласа може да разбере дали сте искрени към нея или не.
 
Където и да отиде, може да се забавлява, да се вдъхнови. Няма начин да не забележите нейната спонтанност и креативност в любовта. Самоуверена и готова да дарява любов, тя ще бъде привлечена от същото в партньора до себе си.
 
Жените Лъвове обичат да усещат, че са възхитили някой мъж. Тяхната уникалност заслужава да бъде обичана и спечелена. Историята на живота им е различна. Само ако се осмелите да ги опознаете ще видите колко специални са те.
 
Но не забравяйте да ги уважавате. Пренебрегването, подценяването или приемането за даденост, няма да останат незабелязани.

Останалото прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase