Снимка: unsplash
fallback

Либидото се нуждае от стимул, за да е достатъчно високо. Един от най-добрите стимули е храната.

Някои определени храни имат такива вещества в състава си, които играят ролята на мощен афродизиак.

За да сте винаги на ниво в интимен план, похапвайте често от тези храни. Подходящи са както за жени, така и за мъжка полова мощ.

Нар

Нарът е много силен афродизиак. Богат е на сладки сокове, витамини и антиоксиданти, подобряващи притока на кръв в половите органи. Полезен е при еректилна дисфункция.

Череши

Черешите са много богати на витамини А, С и Е. Освен това в тях има калий, магнезий, фолиева киселина и желязо. Антиоксидантите в черешите подобряват сексуалното желание при жените и контролират нивата на хормони в женското тяло.

Тиквени семена

Магнезият в тиквените семена е истински афродизиак, защото е в големи количества. Той удължава ерекцията, подобрява кръвообращението и повишава желанието за секс.

Банани

Бромелаинът в бананите е ензим, който стимулира производството на тестостерон. В бананите се намират още калий и витамин В, които повишават енергийните нива и удължават половата мощ.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

е аре де!!

12

ути

преди 6 години

1. Нар2. Череши3. Тиквено семе4. Банани5. Ягоди6. Диня7. Смокини8. Фастъци9. Мед10. Миди11. Шоколад12. Артишок13. Люти чушки14. Кафе15. Авокадо

11

Късият Ужас

преди 6 години

Люти чущки и пацата ми става чугунен ятаган!

fallback