Снимка: pixabay
fallback

Всяка жена има своите малки тайни. Те са невинни и не е нужно да бъдат споделени с партньора. Не е добре във връзката да има тайни, които могат да сринат отношенията ви, но това не означава, че трябва да си споделяте абсолютно всичко.

Не само че не е полезно, но може да е и вредно за отношенията.

Кои са малките тайни, които задължително трябва да запазите от партньора си?

1. Невинно временно хлътване.

Нито е нечувано, нито е невиждано, нито пък е нечовешко да си паднете по някого, когато сте във връзка. Повече от нормално е, особено за жените в дълготрайна връзка. Понякога си харесвате приятел на половинката ви, друг път пък е мъжът от кафенето, трети път гаджето на някоя приятелка. Няма значение, важното е, че ако е моментно увлечение, няма нужда да казвате на партньора си.

2. Мислите, че най-добрият му приятел е досадник.

Стига отношенията ви с близките приятели на половинката ви да не са тотална катастрофа, не е нужно да казвате веднага, че не ги харесвате. Ако конкретен добър приятел на партньора ви ви дразни, преглътнете го. Все пак това приятелство е важно за мъжа, с когото с те. Щом го прави щастлив, това е достатъчно. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Михаелче, разбрахме че си "модрена жена" Това си е твоя работа.Но какво да прави някоя жена,ако е "задръстена" и не смята за правилно,докато има връзка с един,да спи с други ? Или ако в миналото няма толкова срамни моменти,които дори една "модерна жена",като теб я е срам да сподели ?

5

Анонимен

преди 6 години

Ще хлътне.Като приятелите ви са като "гербова марка" за вас и присъстват нон-стоп в ежедневието ви.За това като съм с жена от време на време каня и приятелите с нас.

4

не съм куул

преди 6 години

да не съм от бсп дс тайни да пазя

fallback