Снимка: Pinterest

Всеки от нас има страхове, различни по вид. Така например, страхът от насекоми е различен от този, който изпитваме във връзка с любов, разрешаване на проблеми. Дори и да не подозираме, може да изпитваме скрити страхове.

Те по някакъв начин влияят отрицателно на живота ни, затова е добре да ги разкрием и разрешим. Споделяме един тест с картина. Кое е първото, което забелязвате на нея? То ще покаже вашите скрити страхове.

Момиченце

Ако първото, което сте видели е образа на момиченце, то вероятно имате много потиснати емоции още от вашето детство. Това може да е травма от ранна детска възраст или дори от пренаталната фаза, по време на бременност, раждане или в самото начало на живота. Връзката с майката е от решаващо значение за емоционалното развитие.

Пеперуда

Пеперудата е символ, на който се приписват много значения. Според тълкувателите на сънища, светлите и шарени пеперуди са знак за надежда, ново събитие в живота, щастие и проспериращ етап от живота.
Тъмната пеперуда с ярки следи на крилете се свързва с пропусната възможност, за която не сте знаели или сте сметнали, че не е полезна за вас. Някои култури свързват пеперудите с пренасянето на душата на мъртвеца в отвъдното.

Ако на тази картина първо сте забелязали пеперудата, възможно е да имате нужда да намерите своя духовен път. Също така може да имате страх от смъртта или да сте изгубили доверие в някого.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase