Снимка: pexels

Според астролози, успехът по отношение на финансите ни зависи до голяма степен от зодията, под която сме родени, но и от това от какъв зодиакален знак е партньорът ни в брака. Тук се следват положителните вибрации в двойката, нагласата им към развитие, личната мотивация и това да мотивират половинката си. Вижте кои зодии могат да ви донесат благополучие и очаквайте втора част на тази характеристика, в която ще разгледаме и останалите 6 зодиакални знака.

Зодия Овен
 
Представителите на зодия Овен трябва да бъдат по-близо до въздушните знаци и особено до Водолеите. Те са перфектното съвпадения за тях. Балансът помежду им също може да привлече пари и късмет. Но е добре да избягват Скорпионите.
Зодия Телец
 
Телецът ще бъде в добър съюз с Водолей и Скорпион. Връзката с тези знаци може да им донесе невероятен късмет. За предпочитане е да избягват Лъвовете, Овните и Стрелците, защото ще имат повече ядове с тях и по-малко пари.

Зодия Близнаци
 
Близнаците ще бъдат в състояние да привлекат парите към себе си, ако са в двойка с представител на зодия Лъв. Те са истински магнит за късмет и благополучие. В компанията на Козирог, Телец, Дева и Стрелец има добри перспективи за пари, но по-малки за интимно партньорство. А Скорпионите могат да ги разорят.
 
Зодия Рак
 
За раците съюз с Лъв, Овен или Стрелец не би бил лош, що се отнася до пари, като Телецът също е опция. Могат да пробват и със Скорпион, въпреки че връзката между тях се очертава доста бурна.

Още по темата четете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase