снимка: pixabay

Всяка жена има вътрешна представа какво иска от един мъж – какви качества търси, какво я привлича във външността, как си представя бъдещето си като обвързана жена.

Но в повечето случаи реалността се оказва друга. Понякога си мислим, че искаме нещо, но при определени обстоятелства осъзнаваме, че всъщност сме искали нещо съвсем различно, което ни прави щастливи.

Вижте искрените анонимни изповеди на няколко жени, които споделят какво са мислели, че искат от един мъж, но са променили мнението си.

1. Искам мъж, който да се грижи за мен.

„Мислех си, че искам мъж, който да се грижи за мен, да говори с мен, да се съгласява с мен, да харесваме сходни неща. Когато се събрах с настоящия ми съпруг осъзнах, че тези неща не ме правят щастлива, а любовта, която имах към него. Всяка връзка те променя и те кара да осъзнаеш какво наистина искаш“, Л. П, 38.

2. Мъж, който ми купува разни неща.

„Мислех си, че е много романтично непрекъснато да получавам хубави подаръци от половинката си. Винаги това е била представата ми за романтика. Вярвах в тази традиция още от първото ми гадже. Нали разбирате – цветя, шоколад, бонбони, бижута, всичко. Мислех, че така трябва да е с всички мъже. Но тогава бях много млада. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase