Снимка: outnow.ch
fallback

Жените симулират оргазъм. Да, вярно е, но за този театър си има обяснение. Кои са четирите причини, поради които жените най-често симулират оргазъм?

1. Да сложат край на това... нещо.

Когато сексът не е удовлетворяващ за жените, те нямат търпение цялото това нещо да приключи. Ето защо просто започват да се преструват, защото знаят, че повечето мъже и без това трудно удържат края, само и само да свършат заедно с партньорката си. Чуят ли, че кулминацията наближава са по-склонни да се отпуснат и да свършат по-бързо. Хитро, нали!

2. Защото не искат да обидят партньорите си.

Невинаги мъжете знаят и могат да направят точно онова, от което половинката им има нужда. Причините могат да са много и различни и не е задължително да става дума за некадърност в леглото. Жените разбират това, уважават усилията на мъжете и ги награждават заради това. Друг е въпросът как се чувстват мъжете, когато разберат, че са „наградени“ по милост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 години

До 38Ти си много плитък ум,ако сериозно разсъжденията ти се свеждат до това.Ако жените не се правят излиза, че гладни и боси трябва да си ходят.Защото мъжа решава, че всяка жена е възможно да бъде с всеки срещнат мъж.Ами... Не да ти кажа.Поголовно жените са с мъже, къде не им е ок с тях.Но го търпи,я от съжаление..,я от нещо друго!И когато не изпитва,обич любов страст привличане към мъжа е трудно да изпита и удоволствие с него .Освен,ако не е шеметен любовник.!И много да му се отдава с жените!

34

Анонимен

преди 6 години

Ако мъжете не бяха напълни незаинтересовани, нямаше да се налага да се симулира оргазъм. Женската физиология не е чак толкова сложна. Виждаш какво работи и продължаваш да го правиш. Само че това изисква твърде много усилия - много по-лесно е 3 минути секс, мъжът доволен от някакво псевдо-сексуално изживяване (в собствените си очи е ГЕРОЙ!), жената симулира, за да не му гледа киселата физиономия като осъзнае, че не е герой, а жалък мързел и живота продължава.Хубавите неща в живота изискват повече

33

сметки

преди 6 години

Основната причина за симулацията на оргазъм от жени е много просто. Жените са хитруши и много пресметливи. Основен движещ принцип при тях е интереса и много бързо пресмятат какво биха спечелили и какво биха загубили в ситуацията. Не само за секс, но и там не правят изключение. Така, че ако богатия готин батко с майбаха ги опъне, един симулиран кеф им носи примерно скъпо парфюмче, вечеря или завистта на конкурентките. Друг пример, неуверена в себе си жена, симулира защото не иска да се изложи..

fallback