снимка: outnow.ch
fallback

Привличането между колеги не е рядкост. Страстта може да се разпали на всяко място, особено когато прекарвате повече време с колегите си, отколкото с близките си. Преди да се впуснете в афера с колега обаче трябва да си зададете някои важни въпроси.

"Привлечен ли съм наистина от този човек или е моментно емоционално увличане?"

Невинен флирт, поглед или моментна заблуда може да ви накара да бъдете привлечени от някого на работа. Трябва обаче да анализирате ситуацията и да разберете дали си заслужава да се впускате в афера. Ако тя бъде неуспешна, след това ще ви е трудно да се правите, че нищо не се е случило.

Ако обаче имате често общи срещи, работите по едни и същи проекти всеки ден и започнете да чувствате взаимно емоционално привличане, това вече е друго нещо, което може да прерасне в истинска връзка.

"Познавам ли го/я наистина?"

Често представата ни за колегите няма общо с реалността. В работата и професионалната среда хората слагат маски, подходящи за конкретната работна обстановка. Това води до редица заблуди във възприятието на колегите им.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Златно правило!"Колегата не е мъж/жена - той/тя е КОЛЕГА!"Подкрепям N3

5

Анонимен

преди 6 години

Михаелче, ако някое момиче е задръстена, а не "модерна,успяла и независима жена",като теб, т.е не си вдига краката на всеки срещнат,какво да прави?

4

Анонимен

преди 6 години

Попитали радио Ереван: "можеш ли да спиш с колежка в работно време?""Че в кое друго време?" отговорило радиото.

fallback