Снимка: outnow.ch
fallback

Мисълта за телефонен секс може би ви се струва смешна, леко вулгарна и дори ретро. Но всъщност този вид интимна комуникация може да се окаже изключително полезна за връзката ви, особено ако с партньора ви сте заедно от много години. Вижте кои 10 причини измислихме да опитате телефонен секс с любимия, ако не сте го правили досега.

Добре е за връзка от разстояние.

Ако с партньора ви живеете разделени поради някакви обстоятелства, телефонният секс е прекрасен начин да комуникирате и да компенсирате поне малко липсата на интимност помежду ви. За да се убедите в предимствата на телефонния секс, пробвайте поне веднъж-два пъти и ще усетите разликата.

Ще направи следващата ви среща на живо още по-вълнуваща.

Телефонният секс само ще ускори желанието ви да се видите на живо и да осъществите всичките си споделени вече фантазии и в реалността.

Възможност е, ако не се чувствате физически добре.

Понякога здравословното ни състояние може да не позволява в момента да правим секс. В такива случаи идеален вариант е да го направите по телефона. Почти без усилия и с максимален ефект.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Правил съм го иприемам някои от изброените причини. Отделно , кой от вас не е стоял с часове на телефона като е бил 12-15 годешен, друг е въпроса че сега с толкова бързане и директност, повечето подрастващи се ограмотяват от песни, клипове и филми, и като им дадете достъп до интернет вече ...

5

Анонимен

преди 6 години

Михи, издишаааааш!

4

М.м.

преди 6 години

Очаквам номер :D

fallback