Снимка: Reuters
fallback

Какво мислите за връзките с по-млад? Почти няма жена, която да не е имала флирт или връзка с такъв мъж. Някои дами дори се решават да сключат брак и разликата във възрастта не ги спира по никакъв начин. Какви са предимствата на брак с по-млад мъж, вижте в следващите редове.

Те са по-издръжливи и енергични

Разбира се, че първото нещо, за което се сетихте са преживяванията ви в спалнята. Но енергичността на по-младия мъж не се свежда само до секса. Младите мъже са страхотни за татковци, защото имат енергията да си играят с децата, да ви помагат в нощните хранения и всичко останало.

Някои дами биха се присмивали на идеята за брак с по-млад мъж, защото той може би няма да владее всички техники необходими за ухажване, може би ще му липсва джентълменството, похватите в секса. Но всичко това са неща, които биха могли да бъдат усвоени, а по-младите мъже определено са желаещи и заинтересовани.

Техните очаквания са различни

„Те са много по-малко склонни да имат традиционни очаквания за това, какво жените не трябва да правят.“, Дженифър на 37 години омъжена за по-млад мъж.

Вярно е. Ако се запознаете с мъж, който е с 10 години по-млад от вас, той вероятно е израснал в свят, който е много различен от този, в който е израснал мъж на 40 и повече години.

Вероятно е видял, че майка му работи на пълен работен ден, знае че съвременната жена отделя голямо значение на кариерата. Освен това бракът с по-млад мъж може да даде възможност и на двама ви да развивате кариера, подкрепяйки се един друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 6 години

До интересноМоже и да си права, но не отговори :)

36

Анонимен

преди 6 години

Аз съм моногамна, и всички жени около мен са моногамни, приятелките ми, роднините ми, даже не знам от къде ги намирате тез к..ви!!!

35

Stereo

преди 6 години

На където и да се обърнеш, само к...ви. Ако има някоя моногамна, да ми се обади.

fallback