Снимка: pixabay
fallback

През целия ни живот ние се влюбваме, събираме и разделяме. Някои хора навлизат в нашата орбита, други се отдалечават и това ни изправя пред драматични емоционални възходи и падения, които дори не сме смятали за възможни.

Според психолози, човек може да се влюби истински само три пъти. И всеки такъв опит по свой начин е важен и дори необходим. Кои са видовете влюбвания, вижте в следващите редове.

Любовна приказка

Много често първата ни любов пристига, когато все още сме много млади. Чувствата, които изпитваме много ни напомнят за приказките, които сме чели. Идеализираме ги и вярваме, че тази любов е за цял живот. На този етап от живота си имаме склонност да правим неща, които нашите връстници или членове на семейството очакват от нас.

Отказваме да обръщаме внимание на малките проблеми и сме готови да жертваме принципите си в името на взаимоотношенията, защото дълбоко вярваме, че всичко е както трябва. За нас става по-важно това как изглежда връзката ни отвън, отколкото това, което наистина чувстваме.

Тази любов ни учи, че вглеждането в партньора е също толкова важно, колкото оглеждането около нас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 6 години

Ооо ястребе! Любиш, а? А ушите пукат ли?

2

Пена :)))

преди 6 години

Привет, Вуте!Много работа, много жега, нЕмам време за кАмпютерО :))

1

Вуте

преди 6 години

Пено,дек си мори?! :-) ;-)Девет любови смених,но Теб,нИ можах разлюбя?! :-) Девет планини покрити със мъгли,а в десетата са мойте младини...

fallback