Снимка: Reuters
fallback

В любовта, колкото и да се забавляваме и да създаваме приятни мигове, идва моментът, в който трябва да изберем половинката, с която ще изградим дългогодишна връзка. Когато предложението за брак е налице, почваме да планираме месеца, датата.

Все повече двойки се водят от астрологията за деня на своята сватба. Но дали избираме и половинката, с която да прекараме остатъка от живота си според зодията? Вижте трите зодии, които, оказва се, са най-стабилни за брак.

Зодия Рак

Раците са едни от най-любвеобилните представители в зодиака. Те обичат с цялата си душа и ще положат много усилия, за да се уверят, че половинката им е наистина щастлива с тях. Родените под този зодиакален знак са изключително чувствителни и понякога правят неща, с които могат да навредят на чувствата си.

Винаги емпатични към близките си, за тях семейството и домашният уют са на първо място. Що се отнася до романтиката, Раците от мъжки пол се делят на два вида. Едните са силно романтични и сантиментални, докато другите сякаш никога не са усещали какво е романтика.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Ник

преди 6 години

До 14:Не съм. Свободен все още :)))

14

Анонимен

преди 6 години

Ник, обвързан ли си?

13

Анонимен

преди 6 години

Ама тя омъжена ли е?

fallback