Снимка: pixabay
fallback

„Блазе ви, че не чувате това, което аз чувам и не виждате това, което аз виждам.“ – баба Ванга

Баба Ванга остави след себе си много мъдри слова. Думи, които ни напомнят кои сме, какви трябва да бъдем, думи, които често забравяме. Чувайки и говорейки за нея, винаги го правим с дълбоко уважение, страхопочитание.

Понякога прочитайки нейни слова просто имаме нужда да не казваме нищо, а да помислим над тях. Днес споделяме няколко мъдрости на баба Ванга, които провокират мисълта.

Не пренебрегвайте бедните. Помагайте им винаги, защото Бог дал ти да имаш.

Богатството е нищо. Човек трябва да иска малко, за да може да му плати цената. Никой не дава неща за нищо – дори и в рая не е така.

Не позволявай никога на простия човек да се доближи до теб, защото ще ти изяде главата.

Хората бързо губят вяра. Не са платили истински, затова губят вяра лесно.

Ако злото не застигне човека, който го е направил, ще застигне децата му, за да го боли повече.

Вълчи грабители са големите свещи, които се палят. Свещта трябва да е малка, но от душа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

Колосяни 2:8Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа.4.Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. Матей

17

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Много защитници имало тук на баба Ванга, но не става въпрос че трябва някой непременно да е против нея и това заради което е станала известна. Интересни са фактите около нея, за гласовете и злите сили които я обладавали за който тя самата е казвала. Църквата не я е признала ! Знайте че дявола също има сила и чрез подобни хора показва силата си, с една единствена цел да подведе повече хора и да ги заблуди от изтината за доброто, за нашия Бог който ни е създал, от който зависим и на който да благо

16

Анонимен

преди 6 години

Нищо не познава само се прави.Връзвате се на глупости-чак светица.Ама като си помисля че и оная куковица майка Тереза дето обясняваше колко е хубаво светът да е пълен с тъмнокожи бедни и болни клошари,боклучари и бездомници щото чрез болката мизерията и страданието идвал Бог нищо чудно.Аз мисля,че Господ Бог иска да живеем добре,да бъдем щастливи здрави и богати,но да не вършим зло на другите.Това е.Простичко,гениално и скъпо.Като диамант.Ако на този свят хората не правеха зло щеше да е раят.

fallback