Снимка: pexels
fallback

Перфектните размери на пениса винаги са повод за гордост за мъжете. Жените се чувстват сексуално задоволени, ако изживяването е било продължително, достатъчно стимулиращо и взаимно отдадено.

Избираме секс позата не само според своите желания, но и според вида пенис, който партньорът ни притежава. Вижте 4 секс пози, които са подходящи, ако половинката ви има по-дебел пенис.

Поза „Ездачка“

Поне за начало на секс изживяването, тази поза може би ще ви е най-удобна, за да контролирате дълбочината и темпото на проникване. Когато се почувствате добре и намерите точния баланс, може да дадете знак на партньора ви и той да се включи с няколко възбуждащи движения.
Не забравяйте, че дори и да сте добре навлажнена, лубрикантите никога не са излишни. Поза ездачка е идеална за тези от вас, които се отдават и на аналния секс.

Поза „Изправени лъжички“

Тази секс поза е известна също като поза „Колона“. Двамата партньори са изправени, жената пред мъжа, телата им са долепени максимално, краката леко присвити. Тук и двамата могат да контролират проникването, ритъма. Чудесна секс поза, която може да пробвате в кухнята, коридора и където още ви хрумне.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Dell

преди 6 години

Редакторите и редакторките са *** и тъпанарки.

6

Кафявото Ани

преди 6 години

Предложете подходяща поза, при която да се понаaквам малко ? хихихи

5

Спас

преди 6 години

До Надето. Ти кога го практикуваш въздържанието? След Това или преди Това? ;-) а?

fallback