Снимка: outnow.ch
fallback

Любов и секс, секс и любов. Двете понятия често се бъркат. Още по-неприятно е обаче, когато партньорите са влюбени, но сексът не върви. Има определени знаци, които подсказват, че сте сексуално несъвместими. Ето кои са те:

1. Сексът рядко е спонтанен. Този признак подсказва, че като двойка вие правите секс, защото така се подразбира, защото така правят влюбените. Това обаче е сигнал, че страст помежду ви не съществува, искрата не се пали от само себе си, а трябва да бъде запалена насила.

2. Нямате общи любими секс пози. Ако двамата харесвате различни секс стилове, това е тревожно, защото непрекъснато ще трябва да правите компромиси заради другия. Ще се редувате – ту едната поза в името на удоволствието на единия, ту другата поза, в името на насладата на другия.

3. Никога не сте в ритъм. Важен признак, по който се различава сексуалната съвместимост от липсата на такава. Ако непрекъснато синхронът ви убягва, то определено е защото не сте се напаснали.

4. Единият от вас непрекъснато прави нещо не както трябва. И то не е защото не може да запомни какво ви харесва и какво не, а просто защото секс стиловете ви са тотално различни и отвътре ви идват различни неща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 6 години

Като ви казвам, че е достатъчно едно "бъз" и сте задействани - не вярвате!:)))

36

Анонимен

преди 6 години

Не е хубаво жена да бъде с мъж,който не изпитва нищо към нея.

35

Анонимен

преди 6 години

Най-лесния начин да разбере една жена мъжа какво изпитва към нея е когато се скарат.Ако мъжа инициира желание към нея да се оправят,като отношения .Да, има чувства!

fallback