Снимка: Reuters
fallback

Всеки, който е имал дълга връзка в живота си, знае, че не е никак лесно да се поддържа страстта и има множество предизвикателства. Когато обаче има и голяма възрастова разлика, и то в полза на мъж (говорим за разлика от минимум 10 години), нещата стават много сериозни.

Връзката с по-възрастен мъж определено има множество предимства за жената, както и някои недостатъци. Вижте кои са те.

Предимства

Мъжът е финансово стабилен (в повечето случаи)

Когато една жена започне връзка с доста по-зрял възрастово мъж, обикновено намира за негова привлекателна черта доброто му финансово положение. Няма да излъжем, ако кажем, че за жените това е важно, не защото са материалисти, а тъй като това е признак, че мъжът е отговорен и способен да се грижи за семейство.

Край на SMS игрите

Връзката с по-възрастен мъж има това чудно предимство, а именно, че господата не се занимават с писане на текстови съобщения, криеници и прочие. Те са директни, знаят какво искат и го казват направо в един телефонен разговор, точно и ясно. Не се занимават с игрички и тийн свалки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 6 години

Бе аз съм на 35 и 40-45г.мъже ми се струват доста стари и някак си не се виждам с такъв. Предпочитам мъже малко под или над моята възраст. Познавам доста млади жени( 20-25г ) които направиха компромиси с по - възрастни мъже, но в 98%от случаите става дума за материален интерес или комплекс.

76

немедик

преди 6 години

В листовка към таблетки против гъбички прочетох, че са противопоказани при лекарства за депресия. Може ли някой от спорещите тук медици да обясни връзката? Преди 3, мисля, години четох във вестник ..., че има дегенеративни заболявания на мозъка, които се причиняват от гъбични инфекции.

75

Неа

преди 6 години

Не ми цитирайте глупости от Откраднат живот . Повечето неща във филма бяха неточни.... Ама то и едни специалисти са ги консултирали...да ти падне шапката...

fallback