Снимка: Reuters
fallback

Често попадаме на информация за това как можем да имаме по-добри взаимоотношения с половинката, по-добър секс, по-добър оргазъм. Тогава се питаме и каква е тайната и има ли такава. Да, тя се крие в спалнята на всяка двойка, в умението да комуникираме и споделяме своите тайни сексуални желания.

Докосването на женското тяло крие редица тайни. Днес разкриваме някои от тях, които са свързани с докосването на вагината или казано накратко – как да стимулирате максимално партньорката си.

Големите срамни устни

Нейните външни срамни устни са тези, които са покрити с окосмяване. Добре оформената интимна прическа е възбуждаща за повечето мъже. Големите срамни устни не са покрити с толкова много нервни окончания, Но това не означава, че не са чувствителни на допир. Може да ги масажирате с помощта на палеца и показалеца си, леко да подръпнете интимното окосмяване, но само ако тя ви покаже, че това ѝ е приятно.

Малките срамни устни

Те са по-нежното място, на което няма окосмяване. Кожата е по-фина, мокра и е важно да бъдете нежни. Докосвайте с върха на пръстите си, галете, не бързайте с движенията. Разбира се стимулирането им може да стане и с устни, език, секс играчка.

Важно е да следвате емоциите на партньорката ви, защото те ще ви покажат най-добре какво я възбужда.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Влезнах с надежда да има коментари от Минко.Разочарован съм......

7

просвета

преди 6 години

Гинеколог да ви каже с какво бърка. Или да ви покаже.

6

Тази статия

преди 6 години

От 70-те ли е?! Какви косми, каква вЪлна?? За лазерна епилация не са ли чували хората?

fallback