Снимка: outnow.ch

Стереотипите, които обществото налага ни пречат да освободим мисълта си. Пречат ни да избираме щастието си и да преценяваме с кого да споделим живота си.

Понякога едновременно пред нас се появяват възможности да се срещаме с повече от един мъж, но стереотипите за моногамия ни пречат да си позволим да направим избора си, едновременно срещайки се с двамата.

Не можете да прецените? Чудите се как да направите правилния избор за щастието си като се откажете от единия мъж без да сте се срещали известно време с него? Спрете да се чудите!

Ето няколко причини да не ви пука, че се срещате с повече от един мъж едновременно в името на правилния избор за щастие!

Това ви позволява да сравнявате качествата им и да изберете по-добрия

Понякога мъжете се появяват последователно в живота ни, но в много случаи е възможно да се появят и едновременно. Тогава не изпитвайте съмнения и угризения, ако решите да се срещате и с двамата. Само така ще направите най-добрия избор за себе си и своето бъдеще.

Това подсилва самочувствието ви и ви кара да се чувствате харесвана

Няма жена, която да не иска да бъде харесвана. Когато вниманието на повече от един мъж едновременно е насочено към вас, това няма как да не се отрази на самочувствието ви. Направо ще летите от щастие, когато два или повече чифта мъжки очи са вперени във вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase