Снимка: outnow.ch
fallback

Приятелите са важна част от живота на всеки човек. Без приятели сме изгубени. На кого бихте се обадили, ако искате да споделите или да потърсите помощ? С кого бихте прекарали свободното си време, когато просто не искате да мислите за нищо? С приятелите си, разбира се!

Но между истинските и фалшивите приятели има голяма разлика. За съжаление, вторите се появяват много по-често в живота ни. Истинските приятели са рядка ценност, която трябва да пазим и ценим, защото без тях сме изгубени.

Какви приятели са ви необходими в живота?

Приятелят с чувство за хумор, който винаги ви разтоварва

Колкото и трудности да имате в живота, приятелят ви с чувство за хумор винаги намира начин да ви разведри и да излезе от ситуацията с шеги. Така всяко изпитание се преодолява много по-лесно. Дали ще става дума за здравословни препятствия, за финансови затруднения или пък любовни терзания – шегаджията винаги ще ви измъкне от дъното.

Треньорът в живота

Огромна нужда имаме и от приятелите, от които лъха мъдрост и винаги знаят какво да ни посъветват. Те са хората, с които трябва първо да поговорим, когато имаме проблем или ни предстои да вземем важно решение.
Приятелите треньори винаги могат да ви посочат няколко различни гледни точки, за да можете да направите най-точния и прецизен избор.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

Само да не са като тия де ти се пишат на приятели а само гледат да ползват по тоя повод понеже ми писна от едни дето приказват само за пари кои на кого дължал господа никои не дължи на никому нищо ако вие дължите сие ваш проблем мен малко ме интересува освен заработка за труд която сме извършили през целия си живот не сме ощетили никои докато за сметка и оронване на име и престиж тия не се знае какви щети и какви пакости ни нанасят

4

Анонимен

преди 6 години

Приятеля с голямата ***

3

Анонимен

преди 6 години

Случва се един и същи човек да съчетава тези пет качества.Рядко се среща, но това е наистина много ценен приятел.

fallback