Снимка: outnow.ch

На работното място се срещат всякакви личности. С някои се сработваме добре и нямаме проблеми, но с други сме постоянно на нож. Няма как да е иначе и вместо да си скубем косите и да се чудим как по-бързо да напуснем, можем да се опитваме да вникнем в природата на тези хора и да се справим с тях.

Кои са най-ужасните типажи колеги, които се срещат във всеки офис?

Нахалникът

Нахалникът общо взето не може да работи качествено с никого, защото такива хора имат свое собствено мнение, което не подлежи на обсъждане. Те са досадни, нахални, нетърпеливи, със затворен към идеи ум, с който не може да се установи обратна връзка. Те действат по свой собствен начини вечно са в конфликт с останалите.

Негативният

Винаги има поне по един вечно негативен персонаж в офиса. Тези хора са непрекъснато недоволни и сърдити. Околните ги определят като енергийни вампири, които изпиват енергията в офиса. Те винаги имат обяснение защо не работят и в повечето случаи е защото са адски заети и просто не могат да стигнат до задачата, за която ги питате.
Характерно за тях е, че не умеят да се справят добре с работата си, въпреки че всячески се стараят да покажат с думи колко добри специалисти са. Често резултатите от работата им обаче не са задоволителни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase