Снимка: outnow.ch
fallback

Малки дребни лъжи – всички ги казваме на своите гаджета, за да се почувстват по-добре. Няма жена, която да не е изричала поне веднъж в живота си някоя от тези малки невинни лъжи, които имат за цел да накарат най-близкия ви човек да се почувства добре.

"Уморена съм"

Умората и неразположението са най-подходящи, когато не ни се прави секс, не ни се ходи на по бира с неговите приятели или просто не искаме да направим нещо против волята си.

"Бях на разпродажба"

Изричаме тази малка лъжа, когато се приберем с няколко плика нови дрехи и трябва някак да се оправдаем пред гаджето, за да не ни обяви за материалистична кучка. Разпродажбата върши работа като извинение, защото там всичко е по-евтино.

"Бръснех си краката" или "Оправях си косата"

А всъщност вие сте ходили по голяма нужда в тоалетната, затова се бавите толкова много. Но той не трябва да разбира, че и на вас ви се налага да правите такива неща. Никога! За бога, вие сте жена и не ходите до тоалетна!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

мм

преди 7 години

До валентина Винаги е имало проституция!

13

ето още една лъжа

преди 7 години

Това, че ме караш да ревнувам и сваляш всяка наоколо, ме прави много по-влюбена в теб и сигурна че е взаимно. Чувствам се още по-специална и привлекателна за теб, което ме изпълва с неимоверна радост и хармония. Щастлива съм, че живота ни събра.

12

До валентина

преди 7 години

"най голямата лъжа е,че имаме нужда от вас,изобщо нямаме такава,само сте ни в помощ за сметките"Нуждата от помощ за сметите пак е нужда. (Ако нямаш нужда от никой не ти трябва помощ)

fallback