Снимка: Reuters
fallback

Звездите са хора като всички нас. Като такива те правят секс. На всичкото отгоре дават и съвети за секса.
В различни интервюта обаче са звучали всякакви лоши съвети за секса от устата на редица знаменитости. Ето някои от най-лошите такива, които никога да не следвате, независимо че са произлезли от устата на звезда!

Клои Кардашян: Правете секс в самолет!

Звучи много екзотично, но това сексуално преживяване може да ви донесе много проблеми. Освен че екипажът може да ви санкционира, сексът в самолет е опасен. Турбулентност може да се появи във всеки един момент и то съвсем неочаквано. Резките движения в самолета могат да ви донесат много наранявания, пък и тоалетните в летателните машини са крайно тесни. Надали ще ви е особено приятно.

Кристен Стюард: Не се къпете след секс, за да запазите миризмата на любимия!

Няма по-нехигиеничен съвет от този. Не слушайте Кристен, колкото и да харесвате актьорската ѝ работа. Хигиената преди и след секс е от огромно значение, особено за предпазването от някои болести и възпаления.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 7 години

Като цяло , не съм сигурен че въобще е възможно да има полезни съвети от каквито и да са звезди , особено от кактопстана на м,ода да се хвалят как мъже и жени обичат да са пасивния партньор в секса ,Хубаво е да се къпете преди секс , да поддържате интимната зона, да не прекалявате с алкохола , да не бързате като не видели , да не сте егоисти и ако свършите първи да ударите една ръка/език на ближния . И не е зле да издавате някой стон отвреме на време , че да знае партньора на къде отиват нещата

41

съвет единствен

преди 7 години

Холивудските звезди са като холограма. Звездата е нужна вътре в сърцето. Тогава има сияние /и влияние/.Ядрото определя елемента, а не електроните.

40

MaйMyнaтa

преди 7 години

На мен никой нищо не може да ми каже.И спри да ми задаваш Tъпия си въпрос, квото мисля че знам го казах.

fallback