снимка: freeimages
fallback

Любовта е магия, но и съпричастност, отдаденост. Въпреки че не можем без нея, невинаги се нуждаем от сериозни взаимоотношения, а някои дори бягат от идеята да се обвържат в брак. Може ли зодиакалният знак, под който сме родени да е определящ за това какви сме в любовта? Донякъде, да. Вижте кои 4 зодии биха избягали от брака, ако могат.

Овен

Родените под знака на зодия Овен обичат да играят по свои правила. Ако искате да имате сериозна връзка с Овен, сложете картите на масата още в самото начало. Първоначално ще ви се стори, че той или тя не желае сериозно обвързване, за да не загубят свободата си.

Но не е така. Често техните половинки не успяват да следват динамиката, с която са свикнали да живеят и именно заради това връзките им нерядко се разпадат.

Близнаци

Близнаците притежават невероятни комуникационни умения. Що се отнася до любовта са доста колебливи. Тяхната нерешителност често надделява във взаимоотношенията. Обикновено ги привличат връзки, в които няма задължения, защото така не се налага да взимат и решения.

Ако искате да изградите сериозна връзка с представител на тази зодия, дайте му повече свобода. Оставете нещата да следват темпото и не ги притискайте. В противен случай взаимоотношенията ви няма да продължат дълго.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

5

преди 7 години

Не разбирам въпроса. Аз не съм близнаци. Личните ми наблюдения са такива. Лично аз от никого нищо не искам.

7

Анонимен

преди 7 години

Някои май си правят добре сметката и набързо. И това не се отнася само за конкретна измислена фалшива зодия, а като цяло за общество без ценности и морал, който четат и вярват на разни окултни течения и секти които за съжаление увличат много хора.. :(

6

Анонимен

преди 7 години

До 5. Всичко ли е пари приятел/ ко? - без чуства?

fallback