Снимка: freeimages
fallback

Когато става дума за плодовитост не трябва погледите да се обръщат само към жените, но и към мъжете. Мъжката плодовитост е важен фактор в зачеването. Ето защо, когато сте решени да създавате поколение, партньорът ви трябва да направи някои промени в ежедневието и навиците си.

Здравословно тегло

Мъжката плодовитост се влияе от теглото. То не трябва да е прекалено високо, нито прекалено ниско. Клиничните изследвания, проведени в редица университети по темата установяват, че наднорменото тегло силно възпрепятства фертилитета.

Отказване на цигарите

Пушенето уврежда не само белите дробове, но и половата система. Никотинът и катраните в цигарите увреждат способностите и качествата на сперматозоидите. Сперматогенезата е нарушена, следователно възможностите за качествено оплождане на яйцеклетката намаляват драстично.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Въпрос

преди 7 години

Аз мастурбирам по пет пъти на ден и имам шест деца. Въпрос. Колко деца ще имам, ако мастурбирам по шест пъти на ден? Ще е вредно ли за здравето на децата?

5

Един българин

преди 7 години

Ами когато всичко от изброеното в "Az-jenata." е спазено и пак нямаме резултат тогава какво предлагаш, Михаелче?

4

Анонимен

преди 7 години

"Недоспиването крие големи рискове за мъжката потентност."---НЕДОПИВАНЕТО, Мише, а не НЕДОсПИВАНЕТО! Достатъчно е да преспиш час и половина - два часа и пак да повториш.Ама не си попаднала ...

fallback