Снимка: outnow.ch
fallback

В една връзка трябва да има хармония. Едно от най-важните неща за успешна връзка е партньорите да не се вземат за даденост. Понякога обаче точно това се случва. Ако не си давате сметка, че сте взети за даденост от партньора си, ето кои са знаците за това.

Не забелязва нещата, които правите

Ако вашият партньор не забелязва никакви ваши жестове към него и към връзката ви като цяло, то той отдавна е спрял да търси магията в нея. Приел ви е като задължителна част от живота си, която просто си е там, каквото и да се случи.

Няма баланс в предпочитанията

Връзката се гради върху компромиси, но когато всичко се случва по вкуса предимно на единия партньор, то определено отношенията ви са в негова полза и угода. Ако и вие се съгласявате, значи сте се предали и сте заели подчинена позиция. Не позволявайте половинката ви да мачка самочувствието ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Когато има любов ( интимно приятелство ) ,обич и уважение ,няма понятие даденост. Когато,обаче ,връзката е продукт на вид интерес или е страх от самота ,ясно е,че началото й е просто кауза с предизвестена смърт !!!

12

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите все едно не са писани от хора а от озверели същества. Обидни и злобни. На мъжете са им виновни жените. На жените пък мъжете. Такова мислене и отношение няма да донесе радост и спокойствие в никоя връзка и живот. Само болка и самота. А за това не обвинявайте другите. То си зависи от вас самите.

11

До анонимника №2

преди 7 години

Ами ти какво предлагаш бе, фустанелчо? Отделял ли си се някога от полата на маминка? Тя ли те учи, че момичето трябва да ти донесе голяма зестра, да ти я предостави, после да ти стане робиня?Но не можеш да я издържаш сам - нито нея, нито децата ви.Затова мечтаеш тя хем да е покорна и поставена в безправно положение, хем да работи за заплата, която да дава на теб, а после пак от теб да проси пари и за най-дребните разходи.Искаш, ама няма!Хайде, бягай при мама да ти избърше сополките.

fallback