Снимка: outnow.ch
fallback

G-точката не е толкова неоткриваема, колкото си мислите. Тя се намира на едно определено място в предната част на вагината. Вярно е, че се стимулира малко по-трудно, но с малко насоки и старание ще успеете.

С определени секс пози G-точката може да бъде достатъчно добре стимулирана, а крайният резултат от изживяването – незабравим. Някои жени изпитват множествени оргазми след стимулация на G-точката, след които никога повече не желаят да се върнат към добрите стари скучни пози.

Поискайте малко помощ с ръка

Първото нещо, което можете да направите, е да поискате от партньора си да бъде малко по-прецизен. За целта е добре преди това вие да се изследвате със собствените си ръце, за да сте наясно къде точно е вашата гореща точка.
След това насочете партньора си да постави показалеца и средния си пръст навътре във вагината ви.

Движението на пръстите, което ще докосне и стимулира G-точката ви наподобява жеста "Ела тук!" Накарайте партньора си да движи пръстите си по този начин.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Макароне

преди 7 години

Гледам аз в мола една точка с надпис G и все край нея се въртят мадамите, чух че я стимулират с кредитна карта.

8

Анонимен

преди 7 години

Мене ме кефи П точката простата ср стимулира силно

7

Анонимен

преди 7 години

Просто самия мъж има проблеми. И тук жената, няма вина за това. Слаб таз, кръс. Психически неустойчив, проблеми, които водят до обременяване, там горе в главата и създават проблем, там долу. Болести-високо кръвно, подагра, диабет. И най-важното е да харесвате партньорката си, ако имате и чувства нещата на 100%ще ви се получат.

fallback