Снимка: MorgueFile

Срещите в началото на връзката трябва да са вълнуващи, за да пожелаете да се видите с човека отново. Те трябва да са завладяващи и едновременно непринудени.

Да седите в кафене или ресторант и просто да играете роли, за да впечатлите другия е не само скучно, а направо отблъскващо. Пък и човек проявява истинската си същност в реални ситуации, а не в нагласени „сценки“ от театрална пиеса.
 
За да направите първите си мигове заедно незабравими, ето няколко страхотни идеи за първи срещи:
 
Идете на плажа
 
Запалете колата и поемете към плажа, дори да не е лято. Просто се разходете до морето, за да го зърнете, а и да попътувате малко заедно. По време на път човек може да направи добра преценка за другия.
Играйте някакви игри
 
Играта е най-добрият начин да опознаете другия. Ще има много смях, много неочаквани реакции от страна на другия, а може и да се разочаровате, ако партньорът ви проявява прекалено много хъс за победа. Това е една страхотна ситуация, която ще е показателна за характера му.

Посетете местна пивоварна
 
Ако в града ви или някъде наблизо има пивоварна, в която бихте могли да опитате страхотна бира и едновременно с това да се разходите – давайте!

Останалото прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase