снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения във всяка връзка са различни. Някои постоянно демонстрират любов и привързаност един към друг, докато на други връзката е като драма с лош край. Според психолози по последни проучвания връзките биват 4 вида. А вашата коя от тези 4 е?

1. Драматични връзки

Около 34% от изследваните връзки принадлежат към тази категория. Драматичните връзки се отличават с редица промени в отношенията между партньорите. В един момент те са топли, има разбирателство, в друг, някой от партньорите решава, че се нуждае от повече пространство. Често в тези връзки комуникацията протича трудно. Не са редки случаите, в които единият партньор иска да избегне отговорността на сериозната връзка.

Драматичните връзки наистина са много драматични. Тук рискът от прекратяване на взаимоотношенията е два пъти по-голям, за разлика от другите типове двойки. Възможно е някой от партньорите да поиска кратка пауза, раздяла за известно време.
Това, което много от намиращите се в тези взаимоотношения си мислят е, че нещата ще се подобрят, но за жалост това никога не се случва.

2. Връзките без конфликти

Има и такива връзки. Всъщност те са едва 12%. Двойките намиращи се във взаимоотношения почти лишени от конфликти, понякога могат да забележат промени в отношенията си, но те са рядкост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase