Снимка: outnow.ch
fallback

Женените мъже започват да смятат секса за даденост. Спират да се стараят толкова и някак разчитат, че парашутът им ще се отвори и веселбите в леглото са им в кърпа вързани.

Е, мили съпрузи, време е да разберете някои неща за "брачния секс". Така ще ви е по-лесно да задоволите хем себе си, хем брачната си половинка. Ето какво жените много искат техните съпрузи да разберат за секса най-накрая!

Жените не искат да сменяте техниките в любовната игра, щом ви хвалят

Много мъже са свикнали, че жените вечно говорят с недомлъвки и намеци. Поради това те не могат да допуснат, че понякога жените казват нещата такива, каквито ги мислят.

Когато съпругата ви ви хвали за успешната любовна игра, с която сте уцелили най-горещото ѝ място означава да продължите да го правите и занапред, а не да опитвате други техники, налучквайки. Разбира се, не пречи да си опитвате, но включвайте и печелившата техника, за която сте получили похвала.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

коци

преди 7 години

Не учете бащите си как се правят деца !

9

Анонимен

преди 7 години

"Много мъже са свикнали, че жените вечно говорят с недомлъвки и намеци. Поради това те не могат да допуснат, че понякога жените казват нещата такива, каквито ги мислят." АМИ КАЗВАЙТЕ СИ ВИНАГИ НЕЩАТА БЕЗ НЕДОМЛЪВКИ И НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ. Нормалния човек като свикне да го лъжат и заблуждават няма начин да приеме нещо за чиста монета.

8

Прос Селендур

преди 7 години

Както е казал Фройд всичко се върти около женската шепа вълна...

fallback