Снимка: outnow.ch
fallback

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни и дори болезнени, когато нещо не върви между двама души. Понякога, дори големи любови, се случва да завършат драматично и с раздяла. Но не всеки може да приеме решението за раздяла и се случва наранени любовници да си отмъщават за миналите прегрешения на бившите си гаджета или съпрузи.

Вижте какво признават реални хора за това как са отмъстили на бившите си гаджета за изневяра или за тежка раздяла. Запазваме имената им в анонимност, ще ги изписваме само с инициали.

Спах с брат му

„След като ме заряза, реших да му го върна, като преспя с брат му. Това не беше трудно, защото брат му винаги ме е харесвал и открито флиртуваше с мен. Все още не е разбрал за това, но изчаквам подходящото време, когато ще му го кажа.“ С. И., 23 г.

Откраднах му паспорта

„Тъй като все не искаше да пътуваме и да ходим на нови места, след раздялата, отидох да си събера багажи и му откраднах паспорта. Като няма да ходи с мен, няма да ходи никъде.“ М. Р., 26 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

За Черния отмъстител

преди 7 години

- вижда ми се прекалено това, което е направил, ако наистина неговото отмъщение е причина за недъзите на новороденото. Освен това, нали е можело тя да си продаде жилището на други хора? Останах с впечатлението, че той е написал и друг коментар, който е изтрит. Може би там споделя какви злини са му били сторени на него и какво друго е предприел, за да си отмъсти.Аз мисля като 12 - важно е да се знае какво е направил другия, за да се прецени дали е оправдано онова, което е извършил изоставеният.

23

Неа

преди 7 години

По големи простотии скоро не бях чела

22

Анонимен

преди 7 години

До LudkoНапълно си прав, Лудко!Никой не се отървал от възмездието свише!

fallback