Джъстин Тимбърлейк е роден на 31 януари; Снимка: Reuters

Повечето мъже от зодия Водолей са срамежливи, скромни, но и ексцентрични. Те обичат да прекарват свободното си време сами. Но това не означава, че те не са добри в романтичните отношения. Мъжете от тази зодия са грижовни и любящи, макар да не знаят как да изразят емоциите си.

Мъжът Водолей първо трябва да изгради своята вътрешна сигурност и увереност, преди да може да създаде стабилна връзка. Връзката с такъв мъж винаги е трудна в началото, защото той отваря душата си към своята партньорка, но постепенно.

Ето и 7 неща, които трябва да имате предвид за представителя на тази зодия, преди да се влюбите в него и да започнете да си градите общи планове:

1. Той ще ви съди по думите
За разлика от представителите на другите зодиакални знаци, мъжете Водолеи са най-непредвидимите. На тях им трябва много малко време, за да се доверят на някоя жена и точно обратното – могат да се разочароват от нея в рамките на няколко минути. Затова внимавайте какви думи използвате пред този мъж!

2. Мъжът Водолей е семеен мъж
Този мъж обича да остава сам, но не обича самотата. Той има нежно сърце и с готовност показва своята загриженост към половинката си, във всеки аспект на живота. Той може да не афишира бурно любовта си, но в действителност е безнадежден романтик, чието сърце принадлежи на една-единствена жена!

3. Той е внимателен с парите си
Повечето мъже от зодия Водолей са много внимателни по отношение на финансите си. Тези мъже са умни и винаги усещат кога една жена е твърде меркантилна и се интересува повече от парите им, отколкото от личността им. Този мъж е готов да харчи средства за приключения и хубави емоции, но трябва да е убеден, че си заслужава. Не можете да правите Водолея на глупак, когато става дума за пари!

Още по темата четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase