Снимка: Reuters

Сред представителите на силния пол в зодиака, той е един от най-чувствителните и с най-силна интуиция. Мъжът Риби е интересна личност, на моменти странна. Трябва му повече време, за да се отпусне и да разкрие същността си. Какъв е в секса и любовта, вижте в следващите редове.

Когато става въпрос за любов и романтика, мъжът Риби не може да задържи своите емоции. В момента, в който се влюбва, той изразява силно чувствата си, истински ураган от емоции и любов. Мъжът Риби винаги се стреми да бъде с правилния човек в любовта, особено когато се касае за сериозни връзки.

Внимателно избира любовниците си и рядко би се влюбил в грешната жена. В една връзка обикновено дава повече, отколкото получава и винаги поставя нуждите на партньорката си пред своите.

Той е партньор, който трудно ще искате да пуснете. Състрадателен, грижовен, често поднасящ приятни романтични изненади на любимата си. Признателен към това, което половинката прави за него, верен и лоялен в любовта си.

Но мъжът Риби се нуждае от жена до себе си, която да бъде търпелива, да е добър слушател. За него е важно да може да споделя своите най-дълбоки мисли и чувства, обича вниманието като всеки друг мъж, разбира се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase