Кристиано Роналдо е роден на 5 февруари; Снимка: gettyimages.com
fallback

Хората от зодия Водолей (родените в периода 21 януари - 19 февруари) са описвани като свободолюбиви мечтатели, които са брутално честни и малко странни.

Те са творчески умове с големи сърца, но често си остават неразбрани за околните, което е малко изтощително и обезкуражаващо за тях от емоционална гледна точка.

Ето и 8 причини защо Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака:

1. Той се държи дистанцирано и изглежда лишен от емоция

Всеки знае, че представителите на Водолей са затворени като емоции. Те рядко показват какво чувстват, просто защото се опитват винаги да изглеждат силни и готини. За тях изразът на емоция е слабост на характера и те не са склонни да споделят съкровените си чувства с другите.

2. Той е на принципа или всичко, или нищо

Когато един Водолей допусне някого в сърцето си той иска или всичко, или нищо. Той не обича игричките и недомлъвките. Човекът Водолей вярва в теорията за сродните души и когато сметне, че е открил своята, той иска да сподели абсолютно всичко в живота си с нея. Това не звучи като нещо лошо, но обикновено води до лоши последствия, особено ако се намери човек, който да разбие сърцето на Водолея. Тогава той става още по-дистанциран и студен - това е неговият защитен механизъм.

3. Той мечтае твърде много

Няма нищо лошо в мечтите, когато те са относително реалистични. Проблемът на хората от тази зодия е, че те често бленуват за невъзможни неща като да пътуват до Луната, да променят света, и да възстановят вярата в човечеството. Така те понякога изглеждат глупави, недозрели и екзалтирани в очите на околните, а не са такива. Просто в тяхната душа се крие повече надежда и повече вяра в доброто.

4. Той е много подвижен

Водолеите винаги са в движение, непрекъснато работят и все са в търсене на следващата голяма мисия в живота си. Те имат различно разбиране за света в сравнение с другите знаци в зодиака. Те смятат света за красиво място, животът за тях е подарък. Те не искат да губят и един миг от него, което често е уморително за близките им, на които им е трудно да следват отнесения Водолей.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Вярвате меко казано в Глупости и измислени богове! Водолей, Рак, дрън дрън.. Вас Кой Ви е създал бе Заблудени хора.. :(

14

Водолей 16.02

преди 7 години

До Аз не съм Водолей ноАбосолютно вярно!

13

Водолей 16.02

преди 7 години

До АнонименЗдравейте,Аз съм водолей и не мога да се съглася с Вашето становище. Моля не поставяйте всички хора / Водолеи под общ знаменател. Аз съм точната противополойност на това което Вие сте описали за Водолея. Родена съм на 16.02. Около мен има много Водолеи и те нямат нищо общо с написаното от Вас. Може би трябва да погледните към хората като Човеци а не като към зодии. Всеки е различен. Мога да се съглася с повечето от твърденията в публикацията,като типични за Вод., но всеки е различен

fallback