Снимка: outnow.ch
fallback

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“, без да мисли. Обичта може да се обърка с желанието, със страстта, с чувството на привързаност, със сексуалното привличане. Да си прекарваш добре с половинката си невинаги е равностойно на това да обичаш.

За да си отговорите на въпроса време ли е да му кажете, че го обичате, погледнете първо в душата си.

Дали е само секс?

Нормално е в началото на една връзка нещата между вас да са белязани от непрекъснато сексуално привличане. В реда на нещата е да сте погълнати от страст и да не можете да се наситите един на друг.

Ако обаче и след време нещата все още не са се променили особено, химията в леглото не се е трансформирала в дълбоко, улегнало и осъзнато чувство, за каква обич може да става дума?

Имате ли тайни от него?

Тайните се появяват, когато искаме да прикрием себе си и делата си. Има различни видове тайни – някои се пазят, за да не нараним човека до нас и защото от разкриването им няма да произтече нищо добро за нито един от двамата партньори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Стига се излага, ходи се извини на жената за изреченото недоразумение.Тези думи са твърде силни и не могат да се ползват, така хвърлени в пространството. Без грам вможени чувства в тях. Позор!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Като ти е толкова лоша и неприятна дадена Жена не я виждаш и не я чуваш, повече. А не да се заяждаш с нея, като ***. Не се заяждаш с нея. Точка.

10

Анонимен

преди 7 години

Накакъв *** и глупав мъж не може се оправи с една жена. Чета разни обиди, нападтки. Характерно за слабохарактерни и неудачни мъже. Като си гола вода, сред жените защо въобще си правиш труда да се занимаваш с тях. Нито имаш умеение да задържиш жена до себи, нито да я накараш да те обича и да се влюби в теб. Ходи и се скрий, някъде, по-удачно отколкото да сееш, простотия и невежество.

fallback