Снимка: outnow.ch
fallback

В живота си срещаме много хора, но от нас зависи кои ще останат в него. Със сигурност сте се сблъсквали с не един и двама нагаждачи, интересчии или казано по друг начин "фалшиви" личности, които ви се правят на приятели, защото имат изгода от това.

Те са неизменна част от ежедневието, но от вас зависи да пазите дистанция и да не ги допускате до близкия си кръг, където нямат място.

Как да разпознаете отдалече "фалшивите" и "истинските" хора:

1. Истинските хора уважават всеки човек. Фалшивите уважават само тези, които имат някакъв статут и власт и те предполагат, че биха могли да се облагодетелстват от нея.

2. Истинските хора не се опитват да се харесат на другите. Неискрените правят всичко възможно да бъдат забелязани и харесани от околните.

3. Истинските хора не търсят внимание. Фалшивите хора отчаяно се нуждаят и търсят вниманието на останалите.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

Едните са християни те са топли, добри хора спазили божата йерархия при раждането, другите са интерпол, объркан пол, те са бежанци от оня свят, за съжаление в България интерпол са наслагани на сладки служби и управляват държавата ,затова България пропада. Интерпол са жадни за слава ,те са мафия и се познават едни други.Бог казва обединение на всички християни , оригинали.

20

FUCK OF

преди 7 години

КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ....СПОМНЕТЕ СИ ПЕСЕНТА НА СТАВРИ АРГИРОВ ,,ЩОМ ЗАСТАНЕШ НА ВЪРХА''....

19

до 15

преди 7 години

Явно не си попадал на фалшиви или не си ги разбрал, че са такива.Моя приятелка от университета доста напред дръпна с парите. И малко по малко се обгради само с лицемери. Като изключим мен и сестра й, всички около нея са фалшиви. Другият такъв човек беше бащата на детето ми. Запознахме се по време, когато бях добре материално. Когато се роди детето, спрях да работя, доходите ми паднаха драстично и той спря да се преструва. Беше се изморил да се прави на такъв, какъвто не е и си показа лицето.

fallback