Снимка: freeimages
fallback

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Днес от  рубриката на Az-jenata.bg  "Всичко за зодиите" споделяме годишния хороскоп за 2017-а, който е изготвен от  астролог  Петя Георгиева.

Ето какво ви очаква според зодията.

Овен

Разчитайте на себе си. Енергетиката ви през тази година ще е достатъчно стабилна, за да реализирате намеренията си. Независимо от всичко трябва да сте и предпазливи. Събитията ще се случват по естествения си ред, на моменти дори бавно, но колкото и ясни да ви изглеждат резултатите, не е желателно да рискувате и да се впускате в авантюри.

Не предизвиквайте съдбата, за да не съжалявате. Печеливша тактика през 2017 г. е наблюдението и изчакването. Не си струва да бързате. Много по-важно е през тази година да запазите постигнатото, отколкото да напреднете забележимо. Съхранявайте силите и личните отношения, те ще са леко проблемни.

Телец

Съществуват реални предпоставки за напредък през 2017 година. Важно е участието ви в събитията. От вас се иска да сте наблюдателни, да реагирате гъвкаво и да сте старателни спрямо всяка работа, с която се захващате.

Ще се натъквате и на затруднения, но те не бива да ви отчайват. Действайте с присъщата си упоритост, търпение и приземеност, няма да съжалявате. Вселената ще ви зарадва с приятни изненади във всички направления. Ще има на какво да се радвате в делови, любовен и семеен план.

Близнаци

Една от важните ви задачи през тази година е да създадете правилен баланс между професионалните и личните задължения. Въпроси, свързани с дома, роднините, семейството ще излязат на преден план. Ще установите, че вглъбени в работата си сте се дистанцирали от близките и сте пропуснали важни моменти от съвместния живот.

Предстои ви да изпитате свежи любовни емоции, които дори не сте си представяли. Събитията ще са динамични, ще съчетавате новите задачи с недовършените стари. Предстоят ви важни решения с дългосрочен ефект.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Християнин

преди 7 години

10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, 11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; 12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе... Второзаконие 18 глава

fallback