Снимка: freeimages

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Днес от  рубриката на Az-jenata.bg  "Всичко за зодиите" споделяме годишния хороскоп за 2017-а, който е изготвен от  астролог  Петя Георгиева.

Ето какво ви очаква според зодията.

Овен

Разчитайте на себе си. Енергетиката ви през тази година ще е достатъчно стабилна, за да реализирате намеренията си. Независимо от всичко трябва да сте и предпазливи. Събитията ще се случват по естествения си ред, на моменти дори бавно, но колкото и ясни да ви изглеждат резултатите, не е желателно да рискувате и да се впускате в авантюри.

Не предизвиквайте съдбата, за да не съжалявате. Печеливша тактика през 2017 г. е наблюдението и изчакването. Не си струва да бързате. Много по-важно е през тази година да запазите постигнатото, отколкото да напреднете забележимо. Съхранявайте силите и личните отношения, те ще са леко проблемни.

Телец

Съществуват реални предпоставки за напредък през 2017 година. Важно е участието ви в събитията. От вас се иска да сте наблюдателни, да реагирате гъвкаво и да сте старателни спрямо всяка работа, с която се захващате.

Ще се натъквате и на затруднения, но те не бива да ви отчайват. Действайте с присъщата си упоритост, търпение и приземеност, няма да съжалявате. Вселената ще ви зарадва с приятни изненади във всички направления. Ще има на какво да се радвате в делови, любовен и семеен план.

Близнаци

Една от важните ви задачи през тази година е да създадете правилен баланс между професионалните и личните задължения. Въпроси, свързани с дома, роднините, семейството ще излязат на преден план. Ще установите, че вглъбени в работата си сте се дистанцирали от близките и сте пропуснали важни моменти от съвместния живот.

Предстои ви да изпитате свежи любовни емоции, които дори не сте си представяли. Събитията ще са динамични, ще съчетавате новите задачи с недовършените стари. Предстоят ви важни решения с дългосрочен ефект.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase