Снимка: Reuters
fallback

Дамите с малки гърди често изпитват притеснения да се съблекат пред любимия си. Ако това притеснения не се овладее, то може да достигне вредни мащаби, пречещи сериозно на сексуалния живот.

Всяка жена има забележки към фигурата си. Малцина са онези, които се харесват напълно и с гордост показват тялото си пред половинките си, дори на дневна светлина. Съмнението в женствеността може да е убийствено за сексуалната изява. А най-големият символ на женствеността са гърдите.

Ето защо на помощ идват и женските трикове за прикриване на поводите за съмнение в женствеността. Кои са най-подходящите секс пози за жени с малък бюст, които помагат за повече самоувереност?

Със сутиен

Винаги е по-лесно, когато прикрием проблема. Сутиенът и изобщо секси бельото винаги идва на помощ на жената. Пък и партньорът ви би се възбудил повече като ви гледа с любимото му секси дантелено бельо. Дори можете да го включите в плана си, като го подтикнете да ви подари онова, което му харесва, за да го носите специално за него.

Дори няма да му хрумне истинската ви цел. Така ще се чувствате по-уверена и без задръжки ще можете да изпълнявате поза каубойка, при която гърдите ви са най-открити.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 години

Те Тея жени толкова затъпяхха, че и цициите вече не им помагат.Горките 2/3 немогат да си наготвят, нямат книжки, не спортуват, костилки в леглото...обачеее фасоните им са до небето.Не случайно на всякъде може да видите да ходят с турци, арменци, араби и какви ли не.... Просто Българския мъж е класи над тях.

28

Анонимен

преди 7 години

а за мъже с големи гърди жа препоръчате ли нещо ???

27

Анонимен

преди 7 години

Секси си е дупе цици, нежна кадифена кожа. Ако жената си е нежна, пламенна и имате чувства един към друг. Всичко останало си е магия. За това им е хубав секса, разговорите, разбират се. Влюбват се един в друг. Всичко друго е бройка и интереси. Но, те са извън това.

fallback