Снимка: Reuters

Според китайския хороскоп 2017-та година е годината на Петела. Тя ще настъпи на 28 януари 2017-а. По правило, родените под съответния знак, който се пада тази година, нямат особен късмет. Ето защо петлите, за съжаление, няма да имат особено добра година, но пък могат да се постараят да променят това с някои добри практики.

Повече за характеристиката на личността на Петела вижте в китайския хороскоп на Az-jenata.bg тук.

Какво носи късмет в годината на Петела?

Щастливи числа в годината на Петела са 5, 7 и 8. Дни с късмет за родените под знака на Петела ще са 4-то и 26-то число от всеки лунен месец от китайското летоброене.

Петлите трябва да носят златисто, кафяво и жълто или комбинации от трите цвята за късмет и просперитет. В дома си Петлите трябва да поставят свежи цветя, най-вече гладиола или целозия (петльов гребен).

Най-късметлийските месеци от китайския лунарен календар ще са 2-ри, 5-ти и 11-ти.

Какво да избягвате?

Петлите трябва да избягват червеното във всичките му форми. Всичко, оцветено в червено трябва да пуска сигнална лампичка в съзнанието ви.

Числата, които под всякаква форма ще ви донесат лош късмет са 1, 3 и 9. Избягвайте ги. Не поемайте на пътешествия в източна посока. Най-лошите месеци за Петлите ще са 3-ти, 8-ти и 12-ти от китайския лунарен календар.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase