Снимка: outnow.ch

Раздялата невинаги е лесна. В много случаи дори коства много и на двамата партньори. Ако единият е зарязан е още по-трудно, защото чувствата му преминават през скалата на разочарованието, гнева, болката, отрицанието, вглъбяването в реакциите на бившата му половинка.

Дори да сте се разделили по взаимно съгласие, любовта между вас може да не е напълно мъртва. Съществуват някои ясни знаци, че не сте преживели раздялата си и таите надежди за повторното ви събиране.

Почти всичко ви напомня за връзката ви

Мислели сте си, че всичко е свършено, че няма връщане назад, че връзката ви е затворена страница, но все нещо ви напомня за нея. Местата, на които сте били заедно, нещата, които сте обичали да правите заедно, приятелите, смешните моменти – защо все се сещате за тези неща?

Защото все още го обичате и искате да се съберете. Ако страницата наистина е затворена, ще спрете да мислите за отминалите моменти заедно.

С нежелание ходите по срещи

Правите го с неохота, именно защото таите топли чувства към бившия. Не можете да си представите, че ще бъдете с някой друг. Чудите се дали няма да ви нарани. Питате се дали бившият ви мисли за вас в този момент.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase