Снимка: outnow.ch
fallback

Всяка възраст е специална за жените. В годините ставаме по-мъдри, по-красиви, по-успешни, преоткриваме себе си. И това съвсем не са клишета, с които искаме да преглътнем факта, че времето минава. Това е реалността.

Силата на жената се увеличава с възрастта. Наближавайки 40, правим равносметка за живота си. Срещнахме ли голямата любов, изпуснахме ли я или тепърва ще я открием? Дали се грижим добре за себе си, може ли да кажем винаги "Да" и "Не".

Днес споделяме кратък списък на това, което всяка жена трябва да направи преди своите 40.

Отидете на едно или повече приключения с най-добрите приятелки

Вземете картата на света и планирайте следващото лудо пътуване. През лятото, зимата, няма никакво значение. Открийте нови места.

Открийте вашето вдъхновение

Със сигурност има известна личност, писател, музикант, на когото се възхищавате. Те от своя страна имат редица вдъхновяващи цитати. Намерете този, който да бъде вашето ежедневно вдъхновение.

Простете на някого

Не забравяйте, че прошката не е толкова за другия човек, колкото за вас самите. Дори и да не споделите вашето намерение, опитайте се вътрешно да простите на този, който ви е наранил– бивш любим, приятел, роднина, колега. Не губете положителната си енергия, тя ви помага да бъдете в хармония.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

До 18 и 19

преди 7 години

Отговорът е в друг материал, качен тук - за кавгата в парламента относно този 1 милиард, за саниране на жилища според етноса.Докато караме така, по-интелигентните и съвестни жени ще се чувстват късметлийки, ако успеят под 30 г. да създадат домакинство и да родят дете. Две деца са лукс, който не всяка може да си позволи, за три не смеем и да мечтаем, дори до нас да е най-свестният мъж. И неговата заплата е горе-долу колкото нашата.Едни други не му мислят, за тяхното развъждане се полагат грижи.

20

Анонимен

преди 7 години

Това са обичайните глупости на тази които преписват глупостите на други, които пък публикуват глупостите на разни ***. Цял живот слушаме как трябва да живеем еди как си...само защото някой, който се е събудил накриво е решил, че неговите преживявания са с нещо повече от на другите. Докато четем такива глупости няма да живеем свободни.

19

Анонимен

преди 7 години

В духа на днешните времена, дами задължително си сложете фередже или бурка.

fallback